logo

Kaymakam DEMİR Köy ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam DEMİR Köy ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam Oğuzhan Demir, Karaçam ve İskenderşeyh Köylerini Ziyaret Etti.

İlçe Kaymakamı Oğuzhan Demir, Karaçam ve İskenderşeyh köylerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlere İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri ve diğer kurum amirleri de eşlik etti. Kaymakam Demir, vatandaşların taleplerini dinleyerek köylerin öncelikli sorunlarının çözüme kavuşturulması için gayret göstereceklerini ifade etti.

Ziyaretleri kapsamında hane ziyaretlerinde de bulunan Kaymakam Demir, Kurban Bayramı dolayısıyla Ergin Çağlar Şehidimizin Annesi Akkız Çağlar’ı, değerli gazimiz Recep Dündar’ı ve yaşlı vatandaşları ziyaret etti. Bu ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını ve taleplerini birebir dinleyerek, çözüm yolları arayacaklarını belirtti.

Kaymakam Demir, “Köylerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek, vatandaşlarımızın taleplerini dinlemek için buradayız. Amacımız, köylerimizin öncelikli sorunlarını çözüme kavuşturmak ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaktır” dedi.

Karaçam ve İskenderşeyh köylerinden ayrılmadan önce vatandaşlarla birebir sohbet eden Kaymakam Demir, köylerin sorunlarını ve taleplerini not aldı. Ziyaretleri sırasında vatandaşların ilgisi ve memnuniyeti dikkat çekti. Kaymakam Demir ve beraberindeki heyet, köylerden ayrıldıktan sonra ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

WWW.KOYULHİSAR.COM

 

#

SENDE YORUM YAZ