logo

Koyulhisar’a Yeni İtfaiye Hizmet Binası Kazandırıldı

Koyulhisar’a Yeni İtfaiye Hizmet Binası Kazandırıldı
Koyulhisar’da büyük bir ihtiyaç olan yeni itfaiye hizmet binasının temeli, düzenlenen törenle atıldı. İlçeye önemli katkılarda bulunan iş insanı ve hemşehrimiz Levent Uluçeçen’in destekleriyle hayata geçirilen bu proje, Koyulhisar’ın güvenliğini artıracak önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Ayrıca, Uluçeçen tarafından Koyulhisar Belediyesi’ne bir adet tam donanımlı itfaiye aracı da hibe edildi.
Koyulhisar Belediye Başkanı Bora Karakullukcu, hemşehrileri Levent Uluçeçen’e minnettar olduklarını belirterek, “İlçemizin ihtiyacı olan modern itfaiye binasına kavuşmak bizim için çok önemli. Bunun yanı sıra, tam donanımlı itfaiye aracının hibe edilmesi, Koyulhisar’da yangın ve acil durumlara daha hızlı ve etkili müdahale edebilmemizi sağlayacak. Hemşehrimiz Levent Bey’e bu büyük katkısından dolayı ilçemiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Temel atma törenine Koyulhisar Kaymakamı Oğuzhan DEMİR ve ilçenin önde gelen protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Tören, hem ilçede yaşayanlar hem de davetliler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
Bu yeni hizmet binasının ve itfaiye aracının, Koyulhisar halkına uzun yıllar hizmet ederek, olası felaketlerde can ve mal kaybını önlemeye yönelik büyük bir fark yaratması bekleniyor.
www.koyulhisaar.com Gerçekten Haber Verir.

#

SENDE YORUM YAZ